KAPALI GİŞE OYUN

Ağustos Böceği Puki ve Ateş Böceği Pırpır’ın ormanda geçen maceralarının anlatıldığı “Uğur Böceği Benekli”, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’nün Çocuk Tiyatrosu tarafından, Alanya Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelendi. Yoğun ilgi gören ve çok beğenilen oyunu iki günde yaklaşık bin kişi izledi.

KAPALI GİŞE OYUN

 

banner111
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’nün Çocuk Tiyatrosu tarafından Alanya Kültür Merkezi’nde sahnelenen Uğur Böceği Benekli’nin koordinatörlüğünü Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal yaptı. Yazar ve Yönetmenliğini Nilbanu Engindeniz’in yaptığı oyunun müziği Cem İdiz’e, dansları Anıl Türkmener’e, kostüm tasarımı Funda Çebi’ye, dekoru ise Emel Meriç’e ait.

ÇOCUKLARIN OYUNU KAPALI GİŞE OYNANDI

Nilbanu Engindeniz tarafından kaleme alınan ve yönetilen, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’nün Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen, müzikal tadındaki “Uğur Böceği Benekli” oyunu, 2 gün boyunca kapalı gişe oynandı. Kapılarını vatandaşlara ücretsiz açan Alanya Kültür Merkezi’nin tiyatro salonu, minik oyuncuların aileleri ve tiyatro severler tarafından tamamen dolduruldu. Çocukların hatasız performansları izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83