Kırsaldaki çocuklar tiyatroyla buluşuyor

Kırsal mahallelerde yaşayan çocukların ayağına kadar giderek tiyatro ile tanışmasını sağlayan Alanya Belediyesi, ‘Orada Bir köy Var Uzakta’ projesinin 4. yılında da kırsaldaki çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor.

Kırsaldaki çocuklar tiyatroyla buluşuyor

 Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde bulunanÇocuk Birimi tarafından gerçekleştirilen Orada Bir Köy Var Uzakta projesinde 4.yılında da kırsal mahallelerdeki çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor.Nilbanu Engindeniz ve Kerem Eser tarafından hazırlanan şovda çocuklara jonglörlük, sihirbazlık ve palyaço gösterileri sunularak istek ve çalışma ile her şeyin üstesinden gelinebileceği mesajı veriliyor. 

banner111
4. YILIN TEMASI ‘HER ÇOCUK BİR SİHİRDİR’
Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından gerçekleştirilen “Orada Bir Köy Var Uzakta” projesinin 4. yılındakiteması‘Her Çocuk Bir Sihirdir’ olarak belirlendi. Kırsal mahalleleri tek tek gezecek olan tiyatro ekipleri, çocuklara sahneledikleri tiyatro oyunundan sonraAlanya Belediyesi tarafından Nilbanu Engindeniz‘in yazmış olduğu 15 farklı kitap çocuklara hediye ediliyor.
Alanya’nın kırsal mahallelerindeki 70 ayrı okulda binlerce çocuğa ulaşması hedeflenen proje, Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83