Yörükler Alanya'da buluşacak

2. Uluslararası Yörük Yaşamı Kültürü ve Türk Sanatları Sempozyumu, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 20-24 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Yörükler Alanya'da buluşacak

 Alanya Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Araştırma Merkezi (YÖRKAM) Müdürlüğü ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ile Göç eden Sarıkeçili Yörük Derneği destekleri doğrultusunda 2. Uluslararası Yörük Yaşamı Kültürü ve Türk Sanatları Sempozyumu 20-24 Nisan tarihleri arasında Türkler Mahallesi’ndeki Senza Hotel’de gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek sempozyum ve sanat etkinliklerine ise Onursal Başkan sıfatıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katılacak. Etkinliklerin Başkanlığını Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Mehmet Ali Eroğlu, Dönem Başkanlığını ise Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Prof. Dr. H. Feriha Akpınarlı yapacak.

banner111
11 ÜLKEDEN KATILIMCILAR OLACAK

Tüm akademisyen ve sanatseverlere açık olacak etkinlikte Almanya, Gürcistan, Ukrayna, Makedonya, Azerbaycan, Sırbistan, Kosova, Kırgızistan, Bosna Hersek, Kazakistan, Yunanistan olmak üzere 11 ülkeden daha onlarca katılımcılar yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83