Gelin-görümce birlikte Alanya'ya kaçmışlar

İstanbul'da yaşayan Buse Şule Faris ve Gizem Keleş evden kaçtılar. Ailesi iki genç kız için Esra Erol'a başvururken; Esra Erol kızların Alanya'da olduklarını söyledi.

Gelin-görümce birlikte Alanya'ya kaçmışlar
İstanbul'da ilginç bir olay yaşandı. Gelin ve görümce bir olup çocuklarını da geride bırakarak kayıplara karıştılar. 19 yaşındaki Buse Şule Faris ve 22 yaşındaki Gizem Keleş'in bir buçuk yaşlarında birer çocukları var. Ahmet Faris'in eşi Buse Şule Faris ve kız kardeşi Gizem Keleş yaşadıkları eve bir not bıraktılar. 'Anne bizi aramayın, peşimize düşmeyin.' notunu bırakan iki genç kredi kartları ve evdeki altın ile paraları alarak evden kaçtılar. Acılı aile kızların peşinde düştü ve durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 

ESRA EROL KONUYA EL ATTI

Jandarma arama çalışmalarına başlarken Gizem Keleş'in annesi Bahriye Dalgıç iki gün önce Esra Erol'un sunduğu 'Esra Erol'da' programına katıldı. Gelin ve görümcenin birlikte kaçmasına oldukça şaşıran Esra Erol, arama çalışmalarına başladı. İki gencin eşleri ve aileleri ile herhangi bir sorunları olmadığı öğrenilirken ikilinin sığınma evine kaçtıkları üzerinde duruldu.

ALANYA'DA BULUNDULAR

Esra Erol dün yayınlanan programda ise kızların bulunduğunu söyledi. Esra Erol'un ifadelerine göre; Alanya jandarma ekiplerine giden iki kız kendi istekleri ile evden kaçtıklarını söylemişler. Jandarma ekipleri de kızları Alanya'daki sığınma evine yerleştirmiş. Ancak iki kız dün sabah sığınma evinden çıkarak ayrılmışlar. Kızların eşleri Ahmet Faris ve Tuncay Keleş Alanya'ya gelerek eşlerini aramaya başladılar. Müge Anlı, Alanya'da iki kızı görenlerin kendilerine haber vermesini istedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83