Çavuşoğlu Ailesinin mutlu günü

Çavuşoğlu Ailesinin mutlu günü

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun avukat oğlu Emirhan Çavuşoğlu ile ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin muhasebesinde görevli Ela Dilara Yalçın, uzun süre unutulmayacak bir düğün ile evlendi.

Damat Emirhan Çavuşoğlu'nun amcası olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, düğüne ağabeyleri Hasan ve Ahmet Çavuşoğlu ile birlikte ev sahipliği yaptı. Kapıda gelen misafirlere tek tek 'hoş geldiniz' diyen Bakan Çavuşoğlu, düğün boyunca herkesle ilgilendi. 



NİKAHI YÜCEL KIYDI, ŞAHİDİ BAKAN OLDU
 
Çiftin nikahını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kıydı. Şahitler arasında ise çok sayıda tanıdık isim vardı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım şahitler arasındaydı. Banana Otel'deki şık düğünde oldukça büyük bir orkestra vardı. Sahnede ise birbirinden ünlü isimler şarkı söyledi. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yakın dostu olan Sinan Özen, bir ara sahneye çıkarak en güzel şarkılarını söyledi. Alanyaspor Marşı'nın bestecisi olan ünlü sanatçı Mithat Körler de düğünde Alanyaspor Marşı'nı söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 08:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83