Alanya CHP'de görev dağılımı yapıldı

CHP Alanya'da başkan Sefa Çorbacı'nın gelmesi ile yönetim kurulunda yeniden görev dağılımı yapıldı.

Alanya CHP'de görev dağılımı yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Takavut'un milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa etmesi üzerine göreve gelen Sefa Çorbacı bir yandan seçim hazırlıklarına devam ederken bir yandan da teşkilatlanmayı sağlıyor. CHP Yönetim Kurulu bugün gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısında yeni görev dağılımı yapıldı. 

Toplantı sonrası basın mensuplarına konuşan Çorbacı ilk olarak vefat eden Güzide Kılıç'ı andı. Çorbacı, "Açıklamamı yapmadan önce bir cenazemiz vardı önce onunla başlamak istiyorum. Bize Atatürk'ten emanetimiz Kılıç Ali'nin oğlu Merhum Altemur Kılıç'ın eşi, Atatürk'ümüzün yanında çocukluk anıları olan ona dokunan, onunla oynayan sevgili büyüğümüz Güzide Kılıç Hanımefendi ebediyete intikal etmiş olup, Atamıza ve eşine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. CHP İlçe Örgütü olarak sevgili büyümüğümüzü sabah İstanbul'a uğurladık. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun." dedi.

'ANTALYASPOR YÖNETİMİNİ KINIYORUZ'

Çorbacı açıklamalarına Antalyaspor ile devam etti: 

"Bilindiği üzere Antalya spor taraftarı en son Gençlerbirliği maçında İzmir Marşı'nı söylediler ve Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye slogan söylemeye devam ettiler. Bütün maçlarda söylüyorlardı zaten, yakinen takip ediyoruz Antalyaspor taraftarını. Taraftarın nasıl bir Atatürk sevgisi olduğunu nasıl bir Cumhuriyet sevgisi olduğunu zaten bütün Antalya halkı biliyor. Bununla ilgili maalesef Antalyaspor yönetiminden talihsiz bir açıklama geldi. Yazılı bir açıklama geldi. Bu Antalyaspor yönetimini şiddetle kınıyoruz. Umarım Atatürk'ün  bize verdiği emanetlere saygı duymaya devam ederler. Biz o şekilde temenni ediyoruz."

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE ÇAĞRI

Vatnadaşların seçmen listelerini kontrol etmelerini isteyen Çorbacı, "Biliyorsunuz 24 Haziran'da Türkiye için çok önemli bir seçim var. Askı listeleri 12 Mayıs günü akşam saat 17.00'a kadar son. Bu şekilde açıklandı. Buradan tüm yurttaşlarımıza mutlaka seçmen kayıtları olup olmadığını mutlaka kontrol etmelerini istiyoruz." dedi.

Çorbacı, nüfus müdürlüklerindeki yoğunluğa da dikkat çekerek, "Bizim göreve geldiğimiz bir haftalık süreçte bir sürü yurttaşımız partili partisiz buraya geldi. Maalesef nüfus müdürlükleri biraz zorluk çektiriyorlarmış. O yüzden buradan tüm Türkiye'deki nüfus müdürlüklerinin vatandaşlarımıza karşı biraz daha duyarlı olmalarını ve biraz daha yardımcı olmalarını temenni ediyoruz." diye konuştu.

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI

Çorbacı ve yönetimi daha sonra görev dağılımı yaptılar. Yeni görev dağılımı şu şekilde:

İlçe Sekreteri: Süleyman Küçüktürk
Sayman: Filiz Şahin Kapucu
Eğitim Sekreteri: Nazmi Zavlak
Bilişim Sorumlusu: Mehmet Okyanus
Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi: Barış Aslan
Seçim ve Hukuk İşleri: Berkin Civelek
Sivil Toplum Kuruluşları: Atilla İncebacak
Alan Çalışması ve Siyasi Propaganda: Perihan Tığlı
Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kolları: Umur Uslu
Sağlık İşlerinden Sorumlu: Ufuk Aras Solmaz
2. Bölge (doğu) Örgütlerinden Sorumlu Koordinatör: Betül Durdahanoğlu
3. Bölge (batı) Örgütlerinden Sorumlu Koordinatör: Hüseyin Kaya
İş Dünyası ve Sanayi Ticaret Odası: Murat Can
Kadın Örgütlerinden ve Kadın Kolları: Memnune Gargı
Basın, Medya ve Sosyal Medyalardan Sorumlu: M.Can
Yerel Yönetimlerden Sorumlu: Harun Seki

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83