İhraç için savunma istediler

Alanya siyasetinin etkin ve sevilen isimlerinden Cafer Uyar ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti. MHP'li yetkililer Uyar'dan savunma istedi.

İhraç için savunma istediler

Alanya MHP Eski İlçe Başkanı ve Geçtiğimiz seçimlerde MHP'den Milletvekili Aday Adayı olan Cafer Uyar'ın MHP'den ihracı için savunma istem yazısı gönderildi. İhraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Uyar'dan 15 gün içinde savunma göndermesi istendi. Uyar'ın yapacağı savunmanın ardından Uyar partiden ihraç edilebilir.

banner111

YAZIDA NE DİYOR?

Cafer Uyar'a gelen ihraç isteminde parti genel başkanı hakkında olumsuz beyan ve davranışlarda bulunmak, parti taban ve çevresinde etki yaratabilecek olumsuz propagandaya neden olmak gibi suçlamalar yer alıyor. Özellikle sosyal medya üzerinden referanduma 'HAYIR' kampanyasına destek veren Uyar için Alanya İlçe Teşkilatı'nın 29 üyesi tarafından imzalanan bir tutananak tutulduğu da yine savunma isteminde bahsi geçiyor.

PARTİDEN İHRAÇ OLACAK MI?
Uyar'dan, istemle ilgili 15 gün içinde sözlü veya yazılı bir savunma istendi. Savunmayı inceleyecek olan parti yetkilileri bir karar verecek ve Alanya siyasetinin etkin isimlerinden Uyar partiden ihrac edilebilecek. Uyar'ın savunma yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

'ALLAH DERİM'

Konuyla ilgili yazıyı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Uyar, onların savunma istediğini ancak kenidisinin Allah'tan başka bişi demeyeceğini söyledi. 

İŞTE O YAZI:


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83