MHP'den ihraç edilen Uyar'dan ilk açıklama

MHP'den ihraç edilen Cafer Uyar konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Uyar, "Kırk yıl düşünsem böyle bir garabeti yaşayacağım aklıma gelmezdi" dedi.

MHP'den ihraç edilen Uyar'dan ilk açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'de geçtiğimiz günlerde 3 isim partiden ihraç edilmişti. Meral Akşener'e açık destek veren Cafer Uyar, Yücel Apaydın ve Hilmi Er partiden ihraç edilen isimler oldu. Alanya Eski İlçe Başkanı ve Eski Milletvekili Adayı Cafer Uyar konuyla ilgili ilk kez konuştu.

"Sevgili gönül dostlarım" diyerek sözlerine başlayan Uyar, Partiden ihraç edildiğine dair tebligatın eline ulaştığını söyledi. İhraç kararını çerçevelettiğini belirten Uyar, "Tabi ki üzgünüm, elbette şaşkınım ama pişman değilim. Bilirim ki Milli mücadele başlarken İstanbul'dan Anadolu'ya geçerek milli kuvvetlere katılan yiğitlere de aynı şeyler reva görülmüştü" dedi.

Uyar sözlerine şu şekilde devam etti: "Apoletleri sökülüp, idam fermanları yayınlamıştı. İş birliğine boyun eğenlerde İstanbul'da kalmıştı.
Onun için bu bir bitiş değil yeniden doğuştur. Kırk yıl düşünsem böyle bir garabeti yaşayacağım aklıma gelmezdi. 
Demek ki olabiliyormuş.
Yaşayan herşeyi görebiliyormuş.
Çaşıtın sadakatı makbul, çeri ve Alp'in baş kaldırışı hoşgörülmezmiş. Çünkü amaç gelecek değil günü korumakmış.
Adımı kütüklerinden silebilirler. Lakin ömrümü verdiğim, kara sevdam dediğim davamı yüreğimden söküp alamazlar.
Bazı hasletler sonradan kazanılmaz; doğuştan gelir, çünkü genlerde vardır. Haramzadelikte öyledir. Genlerden gelir. Haramzadeler ne yaparsa yapsınlar meşruiyetle buluşamazlar.
Gün olur çukurlarında boğulup giderler. Hamd olsun Yüce Mevlamın verdiklerine. O'ndan gelen herşeye razıyız elhamdülillah.
Ve duam odur ki bu karar için kim teklifte bulundu ise, o teklifin altına kim imza attı ise, o teklifi kim karara bağladı ve bu kararı kim onayladı ise Yüce Mevlam bu dünyada ve öbür dünyada iki yakalarını biraraya getirmesin inşallah. Allah derim, başka bir şey demem.
Gönüldaşlarımın ve kamuoyunun ilgisine, bilgisine ve taktirlerine arz olunur. Hayırlı vakitleriniz olsun.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 09:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83