Özbek aday adaylığını açıkladı

MHP Milletvekili Aday Adayı Ömer Özbek bugün parti binasında yapılan törenle aday adaylığını açıkladı.

Özbek aday adaylığını açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı binasında yapılan açıklamaya MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve çok sayıda partili katıldı. Törende ilk sözü İlçe Başkanı Türkdoğan aldı. Türkdoğan Özbek'in parti için ne kadar önemli birisi olduğunu anlatarak, "Ömer Bey hakikaten MHP'nin geçmişinde, gençlik ve öğrencilik yıllarında, İstanbul'da okuduğu dönemlerde ve Alanya'da olduğu dönemde bu hareketin her kademesinde görev almış, ülkü ocaklarında görev almış, liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye de kayıtsız şartsız en zor koşullar altında dahi sadakatle bağlı kalmayı başarmış, ender dava arkadaşlarımızdan, ülküdaşlarımızdan bir tanesi. Dolayısıyla da bizim için kıymetli bir ağabeyimiz, arkadaşımız. Bu vesileyle 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanı genel seçimlerinde MHP'ye Cenab-ı Allah inşallah ciddi anlamda bir oy oranı nasip edecek. Hem Alanya'da, hem Antalya'da hem de Türkiye'de." dedi.

'ADAY ADAYLIĞI CESARET İŞİ'

Türkdoğan Alanya'dan milletvekili göndermek istediklerini dile getirerek, "MHP ile AKP'nin bir araya gelerek oluşturduğu ülkenin ve milletin bekası için cumhur ittifakında inşallah hayırlı bir sonuçla ülkemiz üzerindeki kara bulutlar dağılacak ve bundan sonra 2023'te cumhuriyetin 100. yılına Türkiye Cumhuriyeti devlet dünya üzerindeki lider devletlerden bir tanesi olarak girecek. Bu anlamda bu konuda milletvekilliği aday adaylığı hakikaten cesaret işi. Bu anlamda medeni cesaretini ortaya koyarak aday adaylığı konusunda girişimde bulunan partimize müracaat eden Ömer Bey'e de sizlerin huzurunda biz başarılar diliyoruz. Alanyamızdan milletvekili göndermek tabi ki Alanya'daki vatandaşlarımızın, ülküdaşlarımızın ve partililerimizin en büyük isteği ve temennisi.İnşallah burada bulunan aday adaylarımızdan da aday listesi içerisinde güzel noktalarda Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ile bulunurlar ve Alanyamızı ve partimizi temsil ederler." dedi.

ÖZBEK KISA KONUŞTU

Türkdoğan'ın ardından sözü alan Ömer Özbek aday adaylığını şu sözlerle duyurdu:

"Sevgili Alanyalı hemşerilerim öncelikle her birinize ayrı ayrı sevgilerimi, saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Davamızı kıyamete kadar bu cennet mekanda yaşatmak için; Türkiyemiz için, Antalyamız için ve Alanyamız için 27. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den aday adaylığımı bildiriyorum. Çıktığım bu kutlu yolda, Allah yar ve yardımcımız olsun."

'REKOR KIRACAĞIZ'

Son olarak Türkdoğan MHP'nin hedefinden bahsetti ve "İnşallah bu salondaki coşku ve heyecan sandıklara da yansıyacak. MHP bu seçimlerde rekor kıracak. Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak MHP Alanya'da ve Antalya'da bir tarihi yazar. Buna ben inanıyorum. Allah'ın takdiri ile bu gerçek olacak." diyerek sözlerini noktaladı.  

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83