ALANYA'DA YENİ FUTBOL TAKIMI

Alanya’da yıllardır futbol’a hizmet veren Mustafa Özkan önderliğinde 2. Amatör kümede mücadele etmek için Payallarspor kurularak takım çalışmalarına başladı.

ALANYA'DA YENİ FUTBOL TAKIMI

 Futbolculuk ve daha sonra hakemlik ve şimdi ise spor tesisleri ile adı anılan ve yıldız futbolcuları tesislerine davet ederek minik sporculara sporu sevdiren Mustafa Özkan amaçlarının iki yıl üst üste şampiyon olarak süper amatör liginde yer almak olduğunu söyledi.

banner111
Alanya’da yıllardır futbol’a hizmet veren  Mustafa Özkan önderliğinde 2. Amatör kümede mücadele  etmek için Payallarspor’u kurularak takım çalışmalarına başladı. 2015 yılında Mustafa Özkan önderliğinde kurulan Alanya Payallarspor, amatör kümede mücadele etmeye başlayacak. Mustafa Özkan’ın önderliğinde kurulan yönetimde ise, kurucu üyeler  Ahmet Cinas, Aziz Akış, Ali Öztürk , Ali Pişkin ,Hilmi Öztürk, Lütfi Ergin ve Hasan Peker gibi isimlerden oluşmakta olup, takımın forma rengi olarak sarı kırmızı siyah renkleri tercih edildiği açıklandı.
 
Amacımız bölgemizin gençlerine spor yapma imkanı sağlamak, sporseverlere de güzel ve centilmence müsabakalar izlettirmek olacaktır diyen kurucu başkan Mustafa Özkan, “Payallarspor kulübü derneği sadece futbol değil farklı branşlarda da bölgeye hizmet edecektir. Şuanda alt yapımızla beraber 80 civarında bir oyuncu grubuyla antrenmanlara devam etmektedir. Kulüp binası olarak Özkanspor halı saha tesisleri kullanılmaktadır. Antrenmanlarını Konaklı halı sahasında maçlarını  ise Konaklı Stadyumunda yapacaktır. Kulübümüzün giderleri için yönetim olarak farklı projeler yapmış bulunmaktayız.  Bunların ilki bölge esnaflarının katkıları ile takvim işine girdik burada 45 civarında reklam alarak en büyük geliri buradan yaptık. Maç  ve antrenman formalarımıza da bölgede bulunan büyük firmaların reklamları ile başladık.” dedi.
 
Alanya Belediyesi’nin  tüm ulaşım, malzeme ve saha bakımlarını karşılayacak olduğunu ifade eden Kurucu Başkan Mustafa Özkan, “Antalya büyükşehir Alanya koordinatör yardımcımız içimizden birisi sayın Nurettin Uludağ yine büyükşehir olarak destek verdiler. İleriki günlerde yapacağımız Payallarspor gecemizde açık artırma ile satacağımız  imzalı forma ve top  projemizle yine kulübümüze önemli katkılar sağlayacağız. Hedefimiz   başladığımız 2. Amatör kümede  2 yıl üst üste şampiyon olup süper Amatör kümede kendi alt yapımızdan yetişen bölgenin gençleri ile yola devam edip, Alanyaspor ve Türk futboluna önemli kişilikli değerler kazandırmaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83