ODAYA KAYYUM ATANDI

7 Aralık 2015 tarihinde Denetim Kurulu’nda kalan tek üye olan Eşref Ulu’nun imzası ile 4 Şubat tarihinde Olağanüstü kongre kararı alınan Antalya Semt Pazarcılar Odası’nda beklenen karar bakanlıktan geldi.

ODAYA KAYYUM ATANDI
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan beklenen yazı gelirken seçim tarihi 4 Şubat yerine 28 Şubat olarak belirlendi. Yusuf Öztük ve yönetimi seçildikleri ilk günden itibaren oda içerisinde yaşanan olaylarla gündeme gelmişti. Yumrukların havada uçuştuğu Pazarcılar Odası’nda Muzaffer Şakar ve Yaşar Kılıç suç duyurusunda bulunmuştu.Diğer yandan odada yolsuzluk yapıldığı gerekçesi ile Muzaffer Şakar savcılığa suç duyurusunda da bulunmuştu.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan beklenen yazı geldi ve Antalya Pazarcılar Odası 28 Şubat 2016 Pazar günü resmen seçime gidecek. İlk kongre tarihi 21 Şubat olarak belirlenirken çoğunluk aranmaksızın ikinci kongre 28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

KAYYUM HEYETİ ATANDI

Bakanlıktan yazının Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (AESOB) ulaşması ile birlikte Antalya Pazarcılar Odası’nda seçim takvimi resmen işlemeye başlamış oldu.AESOB odaya kayyum atamasını gerçekleştirdi. Kayyum heyetinde Ali Kardiyan, Musa Kazım Buhurcu ve Bayram Dal bulunuyor. Kayyum heyeti 27 Şubat itibari ile Pazarcılar Odası’na giderek odayı devraldı.

KİMLER ADAY OLACAK?

28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Pazarcılar Odası seçimlerinde başkanlık için yarış da hemen başladı. Eski başkan İsmail Öz’ün yanı sıra Türkiye Pazarcılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yaşar Kılıç ve Muzaffer Şakar’ın başkanlık için adı geçiyor. Yusuf Öztürk’ün adaylığı konusunda ise netlik bulunmuyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83