AYİY-DER ÜYELERİ WOCKS A.Ş'DE

Alanya Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği üyeleri, Wocks A.Ş.’yi ziyaret ettiler. Wocks A.Ş. Alanya Satış Müdürü Devrim İnal, "2014 yılında start verdiğimiz turizme yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok kısa zamanda Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde bayilikler verildi" dedi.

AYİY-DER ÜYELERİ WOCKS A.Ş'DE

Wocks A.Ş. Fabrika Müdürü Engin Günel ve Fabrika Satış Müdürü Engin Bingül, Alanya Bölge Yöneticisi Devrim İnal ziyaretçileri kapıda karşıladı. AYİYDER Başkanı Mehmet Erat ve AYİY-DER üyeleri düzenlenen gezide, Wocks A.Ş.’nin bira üretim tesisini gezdi, dernek üyelerine tesis hakkında ve biranın üretim süreci ile ilgili bilgiler verildi.

banner111
Alanya Satış Müdürü Devrim İnal, “Wocks A.Ş.’nin 1990’lı yılların ortalarında sektörlerinde  çözüm amaçlı çalışmayı ilke edinmiş iki şirketin ortaklığı ile kurulmuş olduğunu ve Onur A İçecek faaliyetlerine  devam etti. Tekel’in özelleştirilmesinin ardından ise Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, çeşitli ülkelerden ithalat yaparak kaliteli ve hızlı büyük dağıtım alanları oluşturup, güvenilir bir iş ortaklığı ile yollarına devam ettiklerini” dedi. 

"ÜRETİMİNİ MÜŞTERİLERE ULAŞTIRDI"

Şirketin diğer ortaklarından Esma Tekel Ltd. Şti’nin de İstanbul Avrupa yakası, Ege ve İç Anadolu bölgelerinde güçlü bir altyapı ve takım çalışması ile tütün ve tütün ürünlerinin distribütörlüğünü yapmakta olduğunu belirten İnal, “Bilgi ve tecrübelerin sonucu olarak iki şirketin de Wocks Ticaret çatısı altında birleşerek, kendi öz sermayeleri ile 2013 yılında temeli atılan bira üretim tesisini, 2015 turizm sezonundan itibaren profesyonel kadrosuyla direk dağıtım ve bayilik kanallarıyla, müşterilerine ulaştırdı" diye konuştu. 

Wocks A.Ş. Alanya Satış Müdürü Devrim İnal 2014 tarihinde start verdiği turizme yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, çok kısa zamanda Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde bayilikler verildiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83