ALTSO'DA SAĞLIK TURİZMİ KONUŞULDU

Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Girgin, Dernek Genel Sekreteri Selahattin Ay ve dernek yöneticileri, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ettiler.

ALTSO'DA SAĞLIK TURİZMİ KONUŞULDU

 Ziyarette, Alanya Sağlık Turizmi Derneği’nin davetlisi olarak Alanya’da bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Erol Saraydere ve BAKA Uzmanı Alaattin Özyürek’de yer aldı.

banner111
Sağlık turizminin görüşüldüğü ziyarette Başkan Şahin, Alanya için yapılan her türlü projeye ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Sağlık turizminin de gelecek yıllarda Alanya ekonomisi için önemli bir sektör haline geleceğini aktaran Başkan Şahin, Alanya Sağlık Turizmi Derneği ve BAKA’yla birlikte her konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Erol Saraydere ise, Alanya’nın ticari hayatı için ALTSO Yönetimi’nin önemli projelere imza attığını vurguladı. 
Sağlık turizmi için ALTSO işbirliğiyle projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Saraydere’ye ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de destek verdi. 

Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Girgin ise ALTSO’nun yürüttüğü başarılı projeler için Başkan Şahin’i tebrik etti. Bundan sonra uygulamaya koyacakları projelerde ALTSO’yu yanlarında görmenin kendilerine büyük güç katacağını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83