Alanyalı Dilara ABD'ye transfer oldu

Alanyalı Ayhan Gedikoğlu'nun kızı Galatasaray'ın yıldızı Dilara ABD'ye transfer oldu.

Alanyalı Dilara ABD'ye transfer oldu

Geçtiğimiz sezon Galatasaray A Takımı forması giyen ve Galatasaray Genç Kız Takımı’nın kaptanlığını yapan Dilara Gedikoğlu, Sarı Kırmızı formaya veda etti. 2000’li pasör çaprazının yeni rotası ABD Kolej Ligi olacak.

“İyisiyle kötüsüyle bir sezon daha bitti.5 yıl önce büyük bir mutlulukla girdiğim Galatasaray ailesine şimdi hüzünlü ve gururlu bir şekilde veda ediyorum.Yeni bir macera beni bekliyor. Bu camianın içinde olmaktan gurur duydum.Çok güzel dostluklar kazandım,üzerimde hakkı olan tüm antrenörlerime teşekkür ediyorum aynı zamanda birlikte oynadığım bana her zaman destek olan takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.Hepinizi çok seviyorum

Dilara'nın babası bir dönem CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Ayhan Gedikoğlu, "Sevgili Kızım 8 yaşında Küçücükken Bülent Hocan senin voleybol oynamanı istedi. Böylece voleybol maceran başladı, içindeki voleybol becerin ortaya çıktı  bizde destek olduk. 14 yaşında Şükrü Hocan seni Galatasaraya Kabul ettiğinde bizim için hiç kolay olmadı seni yalnız yolcu etmek ama rüyan voleyboldu artık ve bize de destek olmak düştü. Sonrası 5 yıl Galatasaray Macerası, Rüyanın en güzel yanı A takıma imza ve şimndi de seni dünyanın öbür ucuna yolcu ediyoruz.Orada da başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. 5 yılda sana destek veren, senin gelişimine katkı yapan  bütün hocalarına biz aile olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Şimdi yeni bir maceraya kanat açıyorsun ve başarılı bir şekilde inşallah buralara tekrar döneceksin ve inanıyoruz Voleybolun içinde hep iyi yerlerde olacaksın. Seninle gurur duyuyoıruz. Başarılarının devamına hep duacıyız" dedi.



Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 17:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83