Alanya’nın gururu ÖHEP’ten çıktı

ÖHEP'li öğrenci Hong Kong'da Alanya'yı temsil etme şansını yakaladı. Türkiye genelinde Ankara,İstanbul,İzmir,Antalya ve Gaziantep olmak üzere beş bölgede ve bu yıl 16.'sı düzenlenen Coğrafya Olimpiyatları Türkiye Seçmeleri Birinci Basamak Sınavında ÖHEP Okulları öğrenci Türkiye 14.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Alanya’nın gururu ÖHEP’ten çıktı

IGU- Uluslararası Coğrafya Birliğinin çalışmaları arasında önemli bir yer tutan Uluslararası Olimpiyatı, katılan ülkelerin kendi ulusal yarışmaları sonucu seçilen 4'er öğrencili takımların yarışması şeklinde gerçekleşmektedir. Katılımcı her ülke 4 öğrenci ve 2 takım lideri ile temsil edilmektedir. Lise seviyesinde öğrencilere açık olan yarışmada öğrenciler bireysel yarışmaktadır. Üç aşamada gerçekleştirilen yarışmada Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları öğrencisi Şeref Buğrahan BİLİR ilk basamak sınavını geçerek ikinci basamak sınavına katılma hakkı kazanan öğrenciler arasında yer aldı.

banner111

Türkiye'nin önde gelen okulları arasından sıyrılarak önemli bir başarıya imza atan Bilir, Alanya'nın da gururu oldu.17 Şubat tarihinde  İstanbul'da düzenlenecek İkinci Basamak İngilizce Multimedya sınavından sonra 30 Temmuz-5 Ağustos 2019 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong'da düzenlenecek olimpiyatlarda Alanya'yı ve ülkemizi temsil edebilecek.

Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulumuz ve futbolcularımız, kulüp personelimiz Mustafa Şahinkaya ile Melihat Alanay’ın Klas Otel’de düzenlenen nişan merasiminde biraraya geldi. Genç çiftin nişan yüzüklerini kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu taktı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 13:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83