Alanyaspor'a yeni kaleci

Aytemiz Alanyaspor, Portekiz'in Braga takımından kaleci Jose Carlos Coentrao Marafona ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor'a yeni kaleci
Alanyaspor yönetimi, Portekiz'in Braga takımından kaleci Jose Carlos Coentrao Marafona'yı transfer etti. Marafona, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törende kendisini 2 yıllığına turuncu yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yeni transferin Portekiz'in Braga takımından kaleci Marafona olduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, "Marafona Portekiz’in milli takımında da zaman zaman görev yapmıştır. Kendisi takip ettiğimiz ve izlediğimiz bir futbolcuydu. Marafona’yı bizzat kendim de gittim izledim. İnşallah kulübümüze fayda getirecektir. Alanyaspor’a da hayırlı ve uğurlu olsun. Sezonun ilk transferine kaleciyle başladık. Kendisi kariyerli bir kaleci, inşallah bundan sonra da Alanyaspor’un başarısı için ter dökecektir. Kendisine Alanyaspor’a hoş geldin diyorum ve üstün başarılar diliyorum” dedi. 


Marafona ise, Alanyaspor yönetiminin kendisine güvenerek bu transferi gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Türkiye ligini takip ediyordum. Campos ve Baiano ile beraber oynamıştım. Şehir ve kulüp hakkında çok harika şeyler söylediler” diye konuştu. 


Marafona daha önce Varzim, Maritimo, Desportivo Aves, Moreirense, Paços de Ferreira ve Braga takımlarında da forma giydi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 17:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83