Alanyaspor abajurları Alanyum'da sergileniyor

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tutuklu ve hükümlülerin ürettiği Alanyaspor amblemli su kabağı abajurları Alanyum'da büyük ilgi görüyor.

Alanyaspor abajurları Alanyum'da sergileniyor
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun atölyelerinde çalışan tutuklu ve hükümlüler tarafından yapılan su kabağı abajurları Alanyum Alışveriş Merkezi'nde kurulan stantta sergileniyor. Çeşitli motiflerin işlendiği su kabağı abajurları arasında en fazla ilgiyi ise Alanyaspor amblemli abajurlar görüyor. Alanyum'da 10 gün sergilenecek abajurların fiyatı 5 ile 150 TL arasında değişiyor. 
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Şeref Kül, amaçlarının kar elde etmek olmadığını, ucuz ve kaliteli ürün sunmayı amaçladıklarını söyledi. Tutuklu ve hükümlülere meslek edindirmek anlamında özel sektörden de desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Kül, "Bize alışveriş merkezinin kapılarını açan Alanyum Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. 
Cezaevinin atölyelerinde gerçekleştirilen su kabağı süslemeciliği ürünleri arasında en fazla ilgiyi Alanyaspor amblemli abajurlar görüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83