Alanyaspor Galatasaray'ı ağırlıyor: İşte tüm ayrıntılar

Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Bu maç Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon evindeki son maçı olacak.

Alanyaspor Galatasaray'ı ağırlıyor: İşte tüm ayrıntılar
Süper Toto Süper Lig 33'üncü hafta mücadeleleri bugün oynanacak Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı ile son bulacak. Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon Bahçeşehir Stadyumu'nda oynayacak olduğu son karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Maç beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. 

DÜDÜK MELER'DE

Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelede düdük Halil Umut Meler'de olacak. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler. 

İLK MAÇTA ÜZÜLMÜŞTÜK

Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray tarihte daha önce 1 kez karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında oynanan o maçı Galatasaray 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmıştı. Bu maç ise Aytemiz Alanyaspor için formalite maçı haline dönüşürken Galatasray'ın ligde 3'üncü olabilmesi için kritik bir hal aldı. 

EN AZ BERABERE KALAN İKİ TAKIM

Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray aldıkları 4 beraberlikle bu ligin en az berabere kalan 2 takımı olarak dikkat çekiyorlar. 

Ayrıca bu sezon Aytemiz Alanyaspor maç başına gol ortalaması ile ligin zirvesinde. Aytemiz Alanyaspor'un maçlarında toplam 113 gol atıldı ve maç başına 3.5 ortalama yakalandı. 

Bu istatistikler ışığında maçın bol gollü geçmesi ve iki takımdan birisinin galip gelmesi bekleniyor.

İki oyuncunun durumu belirsiz

Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sarı-kırmızılı takımda iki oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor. Hafta içinde gıda zehirlenmesi geçiren Hakan Balta’nın bugün yapılacak son idmana katılması beklenirken, omzunda ağrısı olan kaleci Cenk Gönen’in ise Alanya’ya götürülmeme ihtimali olduğu bildirildi.

Ceza sınırında 5 oyuncu

Galatasaray’da Aytemiz Alanyaspor müsabakası öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel de Jong ve Eren Derdiyok, Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek, ligin son haftasındaki Atiker Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler;

Alanyaspor:
Haydar
Gassama
Lazic
Tzavellas
N’Sakala
Sackey
Efecan
Emre Akbaba
Candeias
Fernandes
Vagner Love
T.D: Safet Susic

Galatasaray:
Muslera
Sabri
Ahmet
Semih
Linnes
Selçuk
Tolga
Bruma
Sneijder
Sinan
Podolski
T.D: Igor Tudor

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83