"Kestelspor'un üzerinde oyunlar oynandı"

SAL Ligi play off grubunu üçüncü sırada tamamlayarak üst lig hedefini gelecek yıla bırakan Kestelspor ile ilgili konuşan Konaklı Belediyespor Yöneticisi Kerim Şen, "Play off maçlarından önce bütün rakipler Kestele bilenmiş,hepsinin tek amacı Kestel takımından bir galibiyet almaktı." dedi.

"Kestelspor'un üzerinde oyunlar oynandı"
Süper Amatör Lig (SAL)'de başarılı bir sezon geçiren play off grubunda ise son maça kadar şansını sürdüren Kestelspor dün oynanan Korkuteli maçında 2-2 berabere kalınca Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedeflerini önümüzdeki yıla bıraktı. Dün oynanan Korkuteli maçında ise sahada oynanan oyundan çok maç sonu çıkan olaylar konuşuldu. Kestelspor futbolcuları, taraftarları ve yöneticileri tartaklandı, saldırıya uğradı bazı taraftarlar hastanelik oldu. 

"TARAFTARIN YAPTIĞI KABUL EDİLEMEZ"

Konaklı Belediyespor Yöneticisi Kerim Şen Kestelspor ile ilgili bir durum değerlendirmesi yaptı. Olayların buraya gelmesi ve bu boyutlara taşınmasının ynalış olduğunu vurgulayan Şen, "Spor birleştirici unsur olmalıdır. Ayrıştırıcı değil. Korkuteli taraftarının yaptığı şeyler kabul edilemez ama olayların buraya kadar gelmesinde bizim de suçumuz çok. Konuşulacak çok şey var çözüm için. Sosyal medya çözüm için en son yer olmalı." dedi.

"KLÜPLERE OLAYLARI MAL ETMEMLİYİZ"

Yaşanan olayları klüplere mal etmemek gerektiğini belirten Şen, "Geçen yıl Gazipaşa maçında Kestelspor takımına ve taraftarına karşı en fazla reaksiyon gösteren adam, bu yıl bütün maçlarda Kestelspor takımında  11 oynadı. Seneye Korkuteli takımından birileri gelip yine burada oynayabilir. O yüzden taraftarın yaptığı şeyleri camialara ve şehirlere mal etmemek gerekir. Oturup konuşmak ve çözüm noktasında birleşmek lazım. Bunu yapacak bilgi ve birikime sahip olduğumuz kanısındayım. Bu sene olmadı seneye olur. Kavga kimseye bişey kazandırmaz." ifadelerini kullandı.

"UĞUR VE ERKEN'E ÜZÜLÜYORUM"

Korkuteli maçında çıkan olayların ilk olmadığını belirten Şen, sezon boyunca Kestelspor'un tahrik edildiğini söyledi. Şen, "Böyle gidersede bu olaylar son olamayacak. Sezon boyunca rakip takımlara karşı sürekli saygısızlık yapıldı verakipler küçümsendi. Çok büyük hatalar yapıldı. Levent Uğur çok büyük emekler verdi, gecesini gündüzüne kattı. Geçen yıl Memet Erken de aynı şekilde çok büyük emek verdi. Sadece onlara üzülüyorum." diye konuştu. 

'ÇÖZÜM NOKTASINDA BİRLEŞMELİYİZ"

Şen açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, "Kestelspor takımı BAL'a çıkan Manavgat Belediyespor'a göre en az iki gömlek üstündür. Saha skorları belki tatmin edici değildi, içerde oynanan maçlar da rakiplerini de yenemedi Kestelspor ama play off maçlarından önce bütün rakipler Kestelspor'a bilenmiş, hepsinin tek amacı Kestelspor'dan bir galibiyet almaktı. Buna sebep olan faktörleri masaya yatırıp uzun uzun konuşmak ve çözüm noktasında birleşmek lazım. Seneye en az bir takımımızı BAL'a oradan da 3'üncü lige taşımamız lazım. Önümüzdeki İzmir takımları örneği var; Altay, Karşıyak, Göztepe, Buca gibi. Ayrı oldukları sürece alt liglerde devam edeceklerdir" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83