Mahmutlar ve Avsallar yüzümüzü güldürdü

1. Amatör Küme temsilcilerimizden Mahmutlarspor ve Avsallarspor haftayı galibiyetle kapattı.

Mahmutlar ve Avsallar yüzümüzü güldürdü
Antalya 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Mahmutlarspor ve Avsallarspor haftayı galibiyetle kapatırken Alanya Belediyespor bu hafta mağlup oldu. 

MAHMUTLAR POTAYA GİRDİ 

Haftanın en güzel haberi Mahmutlarspor'dan geldi. Dün saat 13.00'da Kuzeyyaka Sahası'nda oynanan mücadelede Mahmutlarspor rakibi Etibank Ferrokrom Elektrometalurji'yi 0-3'lük skorla geçti. Rahat bir galibiyet alan Mahmutlarspor, bu sonuçla puanını 10'a çıkardı ve ligde 2. sıraya yükseldi. Mahmutlarspor lider Antalya Körfezspor'un maçını kaybettiği ve puan alamadığı haftada galibiyet alarak puanını liderle eşitledi, averajla 2. sıraya yerleşti. 

AVSALLAR İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Aynı ligdeki bir diğer temsilcimiz Avsallarspor, Güneyspor deplasmanından 3 puanla döndü. CLK Sahası'nda oynanan maçta Avsallarspor rakibi Güneyspor'u 0-2'lik skorla geçti. Avsallarspor bu sonuçla puanını 8'e çıkardı ve ligde 4'üncü sıraya yerleşti. Güneyspor ise 4 puanda kaldı.

ALANYA BELEDİYESPOR'DAN ÜZÜCÜ SONUÇ

Alanya Belediyespor ise ligde ilk kez mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Dün saat 15.00'da Antalya DSİ Bahtılı A Sahasında oynanan mücadelede Antalya Trabzonlularspor, Alanya Belediyepspor'u 4-2'lik skorla geçti. Alanya Belediyespor 8 puanla ligde 5'inci sıraya gerilerken, Antalya Trabzonlularspor ise puanını 7'ye yükseltti. 

İşte haftanın toplu sonuçları ve oluşan puan durumu: 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83