YÜCEL İLE ERKEN’DEN ORTAK ÇAĞRI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, ortak bir mesaj yayınlayarak Alanyalı futbol severleri Kestelspor’un Pazar günü kendi evinde oynayacağı maça davet etti.

YÜCEL İLE ERKEN’DEN ORTAK ÇAĞRI
 YÜCEL’DEN BAŞARI MESAJI
Alanya Belediye Başkanı Yücel, Kestelspor- Finikespor maçında Kestelsporlu futbolculara başarı dileğinde bulunurken, Milli Egemenlik’te centilmenlik kuralları çerçevesinde seyrine doyum olmayan bir müsabaka izlemeyi arzu ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Yücel’in Kestelspor-Finikespor maçını izlemeye geleceği de açıklandı.

ERKEN’DEN YANIMIZDA OLUN ÇAĞRISI 

Kestelspor’un şampiyonluk hedefiyle bu Pazar Play-Off maçlarına başlayacağına dikkat çeken Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Seyircinin de desteğiyle zorlu Play-Off maçlarında galibiyet elde edebilmek için yoğun bir çalışma temposu içersine girdik. Maç hazırlıklarımız devam ediyor. Bu önemli müsabakada 12. adam olarak seyircimize çok büyük iş düşüyor. O yüzden tüm halkımızı Pazar günü oynanacak maçta yanımızda görmek istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83