ALTSO TURİZM MYO BİNASI YÜKSELİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ALTSO Turizm Meslek Yüksekokul’unun inşaatı devam ediyor. Konuyla ilgili olarak ALTSO’yu ziyaret eden Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi(ALKÜ) ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Süleyman Uyar, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le görüştü.

ALTSO TURİZM MYO BİNASI YÜKSELİYOR

 Projenin hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, turizm sektörüne ara eleman yetiştirmek ve sektörün hizmet kalitesini arttırmak amacıyla bu okulu yapma kararı aldıklarını hatırlattı. Servis, kat hizmetleri, ön büro ve aşçılık gibi turizm alanında ihtiyaç hissedilen ara eleman ihtiyacının çözümüne katkı yapacak proje sayesinde mezun öğrencilerin de en kısa sürede iş hayatına atılabileceğini söyledi.

banner111
ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu için hedefimiz Eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı olduğunu da hatırlatan başkan Şahin, “İnşaat hızlı bir şekilde ilerliyor. Teknik arkadaşlarla da sürekli irtibat halindeyiz. Bugün ALKÜ’den de saygıdeğer hocalarımız geldi onlara da bilgi verdik. İnşallah okulumuzu tamamlayıp, yeni dönemde öğrencilerimizin hizmetine açacağız.” dedi.


ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Süleyman Uyar’ın ALTSO’yu ziyaretinde, projenin yapı denetimini ücretsiz üstlenen TOBB Antalya Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu ile yine yardımsever Mimar Mustafa Toklu ile Öğretim Görevlileri Ömer Emre Arslan, Süleyman Varol, Mevlüt Uyar ve Murat Yetgin de hazır bulundular.

“TURİZMİ 12 AYA YAYMAK İÇİN EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Şahin, kış aylarında yaşanan durgunluğun olumsuz etkilerini azaltmak konusunda yüksek öğrenimin çok büyük önem taşıdığını sözlerine ekleyerek, “Yükseköğrenime yapılacak her katkı Alanya ekonomisinin yanında sosyal ve kültürel hayata da önemli katkılar yapacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83