'NORVEÇLİLER ALANYA'DA ÇOK MUTLU'

Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin "Vatandaşlarımız Alanya’dan gayet mutlu ve memnunlar. Alanya inanılmaz, harika bir yer” dedi.

'NORVEÇLİLER ALANYA'DA ÇOK MUTLU'

 Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin'in ve Norveç Fahri Konsolosu Nüvit Özkan, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. 

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de hazır bulunduğu ziyarette, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin ve Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

BÜYÜKELÇİ BJÖRN KANAVİN: ALANYA'DA KARDEŞLİK HAKİM 

Ziyarette, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin, 17.05.2016 tarihinde gerçekleştirdikleri Norveç Ulusal Günü Kutlama programına verdiği destekten dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. Alanya'da kardeşlik, barış, özgürlük olduğunu belirten Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin, "Alanya ile gurur duyuyoruz. Alanya'da kardeşlik hakim. Burada Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesinin birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını gördüm. Vatandaşlarımız Alanya’dan gayet mutlu ve memnunlar. Alanya inanılmaz, harika bir yer” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN: ALANYA, ÇOK KÜLTÜRLÜ VE HUZURLU BİR ŞEHİR

Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şunları kaydetti; “Alanya'da gerçekleştirmiş olduğunuz, “Norveç Ulusal Günü” kutlamalarına katılmaktan memnun oldum. Alanya, çok kültürlü ve yabancılarla yaşamaya alışkın bir şehir. Alanya'da Türk vatandaşlarımız ile yerleşik yabancı vatandaşlarımız uyum içerisinde yaşamaktadır. Kaymakamlık olarak hem Türk Vatandaşlarına, hem de buraya yerleşen yerleşik yabancılara adaletli bir şekilde hizmet ediyoruz. Alanya’da yaşayan tüm insanların rahatı için çalışıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83