47 gündür kayıp olan Sedanur'un ailesi kayıp kızlarını arıyor

Gazipaşa'da 24 Kasım Perşembe günü bir anda ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ, yapılan tüm aramalara rağmen hala bulunamadı.

47 gündür kayıp olan Sedanur'un ailesi kayıp kızlarını arıyor

Sedanur'dan 47 gündür haber alamayan ailesi dün kayıp kızlarını bulmak için Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına katıldılar ve buradan kayıp kızlarının bulunması için yetkililerden yardım istediler.

banner111

“HABER BEKLİYORUZ”

Yardım isteyen aile, "Kızım sesimi duyuyorsan lütfen bizi bir ara, bir sor. Mutlaka bir şey yap. Bir haber bekliyoruz. Yani gece uykusu yok, yemenin içmenin tadı tuzu yok. Hayat bomboş. Mutlaka biz senden haber bekliyoruz. Sağ olduğunu bilelim. Mutlaka bir haber ver. Hayırlı haberlerini bekliyoruz" diye konuştular.

'HEPİMİZİN SEDANUR'U BEKLİYORUZ' 

Kayıp Sedanur'un Annesi Zülfü Uludağ, kızından gelecek cevabı beklediğini belirterek, “Kuzum sesimi duyuyorsan lütfen çık gel. Benim dayanacak gücüm kalmadı. Ne olursun bizi duyuyorsan bize cevap ver. Hepimiz seni bekliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Sen beni unutmuş olamazsın. İnanmıyorum senin beni unuttuğuna. Ne olursun cevap ver kuzum. Allah’ın aşkına yaşıyorsan bir cevap ver. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Sen bana kıyamazdın. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne konuşacağımı bilemez oldum. Ümitlerim tükeniyor. Ne olur Allah’ım herkes yardım etsin bana. Gazipaşalı Uludağ ailesi kayıp olan kızları Sedanur Uludağ'ı Gerçeğin Peşinde programına katılarak aradılar. Kayıp kızlarını bu seferde Star’da aradılar.

Kızının kaybolduğu günden bu yana perişan olduğunu dile getiren baba Cevdet Uludağ, “Kızım sesimi duyuyorsan lütfen bizi bir ara bir sor. Mutlaka bir şey yap. Bir haber bekliyoruz. Hayat bomboş. Mutlaka biz senden haber bekliyoruz. Sağ olduğunu bilelim. Bir haber mutlaka bir haber ver. Hayırlı haberlerini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83