8 AYRI YERDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Antalya’da 8 ayrı yerde yapılan uyuşturucu madde operasyonunda 14 şahıs tutuklandı.

8 AYRI YERDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda, 6 ayrı yakalamada 3 şahıs tutuklandı. Bu şahıslar ile birlikte hareket eden  8 şahıs 17 Şubat günü 7 ayrı adrese yönelik  yapılan eş zamanlı operasyonda M.V., A.A, S.U., C.M.T., M.Ş., M.Ö., ve yabancı uyruklu D.G. ve F.G isimli şahıslar yakalandı.

banner111
Yakalamalar sonucu 26 adet tabanca mermisi, 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, 27 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, 21 gram esrar maddesi ve 12 adet ecstasy hap ele geçirildi.     

Ayrıca, doğu illerinden ilimize uyuşturucu madde getirdikleri tespit edilen C.K, A.İ.,R.V., P.C., M.Ö., H.Ö. isimli 6 şahıs, 18 Şubat günü ilimiz Aksu ilçesi girişinde yapılan operasyon ile yakalandı. Şüphelilerin kullanmış oldukları 2 araçta yapılan aramalarda 525 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 15 adet mermi, 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ele geçirildi. 

Yakalanan 14 Şüpheli, 19 Şubat günü adli makamlara sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83