Alanya'da evden uzaklaştırma cezası alan koca intihar etti

Alanya'da evden uzaklaştırma cezası alan koca intihar etti

Alanya'da uzaklaştırma cezası alan 54 yaşındaki Ali Ercan E., eşinin yaşadığı eve gelerek 4'üncü kattaki evi yaktıktan sonra balkondan aşağı atlayarak intihar etti. Ali Ercan E.'ın sosyal medya hesabına "Bu acı beni mezara götürür" yazdığı görüldü.

Olay Alanya'nın Hacımehmetli Mahallesi'nde meydana geldi. 38 yaşındaki eşi Hanife E.'ın şikayeti üzerine 'uzaklaştırma' cezası aldığı öğrenilen Ankara nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki elektrik teknisyeni Ali Ercan E,. akşam saatlerinde eşinin yaşadığı eve geldi. 4. kattaki evi ateşe veren Ali Ercan E. daha sonra 4. kattaki balkondan aşağıya atlayarak intihar etti. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken ağır yaralanan Ali Ercan E. hastaneye kaldırıldı. Ali Ercan E, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. 

banner111

İntihar eden elektrik teknisyeni Ali Ercan E.'ın sosyal medyadan şu paylaşımları yaptığı görüldü:

- "Benim bütün sevdiklerim ve beni sevenler hakkınızı helal edin. Ben size hakkımı helal ediyorum"

- "O kadar çok keşke dediğim şeyler var ki... Olanlar oldu bir kere... Ama aileme asla ihanet etmedim. Fakat çocuklarım beni anlamadan, dinlemeden suçladılar. Canları sağ olsun. Beni anlayacaklar fakat ben olmayacağım. Bu acı beni mezara götürür bir kere..."

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 07:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83