BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ! CESEDİ PARÇALAYIP...

Antalya'da 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü çağırdıkları evde öldürüp cesedini satırla parçalayıp tuvalet çukuruna attıkları iddiasıyla 53 yaşındaki Fadime S. ile sevgilisi 26 yaşındaki Ahmed B.'nin yargılanmasına devam edildi. Fadime S., İzzet Demiröz'ü kendilerinin öldürmediğini, kalp krizinden hayatını kaybettiğini iddia etti.

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ! CESEDİ PARÇALAYIP...

 Aksu İlçesi'nde çiftçilik yapan İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz'e, telefonundan 'Kayseri'ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim' yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz'ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime S. adlı iki çocuk annesi kadının Altınova'daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime S.'ye İzzet Demiröz'ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi. 

banner111

PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA

1 yıldır Ahmed B. ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime S., teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilen Fadime S. ile Ahmed B., polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed B.'nin babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı. İzzet Demiröz'ün parçalanmış cesedi, otopsiden sonra toprağa verildi. 

SANIK SAVUNMALARINDA KAPALI OTURUM

Haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan 2 sanık, ilk duruşmada susma haklarını kullanarak savunma yapmadı. Davanın ikinci duruşmasında her iki sanık da duruşma kapalı yapılması durumunda daha rahat savunma yapabileceklerini söyledi. Mahkeme savunma haklarının sınırlanmaması açısından her iki sanığın savunması alınıncaya kadar duruşmanın kapalı yapılmasına oy birliğiyle karar verdi. 

AHMED'İ GÖRÜNCE SALDIRDI

Taraflar dışında herkes salondan çıkartıldıktan sonra Fadime S. savunmasını yaptı. 20 yıldır tanıdığı İzzet Demiröz ile aralarında bir ilişki olmadığını söyleyen Fadime S., buna karşılık diğer sanık Ahmed B. ile üç yıldır dini nikahlı birlikteliği olduğunu anlattı. Fadime S. maktulün kendisini zamam zaman arayıp borç para aldığını ve ödemediğini iddia etti. Durumu Ahmed B.'ye anlatınca İzzet Demiröz'ü konuşmak için eve çağırdıklarını anlatan Fadime S. olay günü maktulün elinde çay ve şekerle eve geldiğini söyledi. O sırada evde namaz kılan Ahmet B'yi görünce İzzet Demiröz'ün kendisini tartaklamaya başladığını iddia eden Fadime S., şöyle dedi:

“Bu sırada Ahmed maktul ile beni ayırmak için yanımıza geldi. Ahmed'in ayağı kanepeye takılıp düştü. İzzet bunun üzerine Ahmed'e saldırdı. Ben maktulün kalp rahatsızlığı olduğunu bildiğim için her ikisini de ayırmaya çalıştım. Bu sırada maktul değişik sesler çıkarıp Ahmed'in üzerinden yan tarafa düştü. Maktulün öldüğünü anlayınca ikimiz de telaşlandık. Ne yapacağımızı bilemedik. Ahmed bana cesedi banyoya götürüp parçalamayı teklif etti. O telaşla ben cesedi banyoya götürdüm. Kurban kesmekte kullandığımız satırla Ahmed cesedi parçalara ayırdı. Cesedini poşetlere koyduktan iki saat kadar sonra Ahmed'in anne ve babasının evinin fosseptik çukuruna götürerek attık." 

KALPTEN ÖLDÜ

Fadime S., sanığın boğularak öldürüldüğüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporunu ise kabul etmediklerini söyledi. Boğuşma sırasında Ahmed'in elinin maktulün boğazına gelmiş olabileceğini savunan Fadime S., “Maktul de Ahmed'in boğazına sarılmıştı" dedi. Cinayeti planlayarak işlemediklerini, maktulün kafasına tavayla vurmadığını, boğazını iple sıkarak öldürmediklerini söyleyen Fadime S., olay günü İzzet Demiröz'ün cep telefonundan eşi Nermin Demiröz'e gönderilen 'Kayseri'ye gidiyorum' mesajını da cinayetten sonra zaman kazanmak için kendilerinin yazdığını söyledi. Fadime S., "Maktul kanaatimce olay sırasında kalbindeki rahatsızlığı sebebiyle öldü. Keşke bu olaylar yaşanmasaydı" dedi.

EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Ardından Nermin Demiröz'e dönen Fadime S., yaşananlar nedeniyle kendisinden özür diledi. Bunun üzerine Nermin Demiröz, konuşmalara daha fazla dayanamayıp gözyaşları içinde salondan dışarı çıktı. Diğer sanık Ahmed D. ise oruçlu olmasını gerekçe göstererek savunma yapacak durumda olmadığını söyledi.

Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83