ALANYA'YI TÜBİTAK'TA BAHÇEŞEHİR TEMSİL EDECEK

Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri her yıl hazırladıkları birbirinden özel projeler ile TÜBİTAK bölge sergilerine davet ediliyor ve projelerini sergiliyorlar. Birçok çalışmanın arasından özenle seçilen projelerin davet edildiği TÜBİTAK Konya Bölge sergisinde bir kez daha Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencilerinin hazırladığı proje sergilenecek.

ALANYA'YI TÜBİTAK'TA BAHÇEŞEHİR TEMSİL EDECEK

 Bahçeşehir Koleji  , Alanya’nın tarihine ve kültürüne verdiği önemi  her yıl yeni bir proje ile ortaya koyuyor. Tarih dalında “Tarihimize damga vuran  Selçuklu ve Osmanlı Kitabeleri” projesiyle öğrencilerimiz Yasemin Deniz Aslan, Timur Gül ve danışman öğretmenleri Cenkay Demirhan’ın hazırladığı çalışma ön elemelerden geçerek bölge sergisine kaldı. Bir diğer proje ise Coğrafya dalında “Kardeş Şehir Uygulamalarının Alanya Turizmi Açısından Önemi” konusu ile öğrencilerimiz Engin Toraman, Emre Şaşmaz ve danışman öğretmenleri Mustafa Tok’un hazırladıkları proje oldu. 

banner111
Alanya’yı temsil eden tek özel okul olan Bahçeşehir Koleji Alanya 22-25 Mart tarihlerinde TÜBİTAK  Konya Bölge Sergisinde projelerini  jürinin ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83