UMUTLAR SON İKİ MAÇA

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek moral bulan Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Elazığ İl Özel İdare maçını 67-63 kaybetti.

UMUTLAR SON İKİ MAÇA

 Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde play off'lara kalma hesapları yapan Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, mutlak galibiyet için gittiği Elazığ İl Özel İdare deplasmanından eli boş döndü. Geçtiğimiz hafta da Bursa Büyükşehir Belediyesi deplasmanına giden kırmızı beyazlı takım, muhteşem bir performans göstererek ligin ilk yarısında yenildiği rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. Elazığ maçına da bu moralle başlayan kızlar üstün bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 67-63'lük skorla boynu bükük ayrıldı. Şanssız bir şekilde yenildikleri için çok üzgün olduğunu söyleyen Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Nuri Koç, play off hesapları yaparken istemedikleri bir mağlubiyet aldıkları için üzgün olduğunu söyledi.  

banner111
Çekişmeli geçen mücadelede Alanya Belediyespor'un en skorer ismi 39 dakika sahada kalan takım kaptanı Tuğçe Arslan oldu. Arslan 24 sayı 5 ribaund ve 2 asistle skora katkıda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Amerikalı yıldızı Porsha Harris ise 15 sayı, 6 ribaund ve 5 asistle oynadı. 19 dakika sahada kalan Betül Güleç 10 sayı, 3 ribaund ve 1 asistle skora katkı yaparken, Yağmur Öztürk ise 8 sayı ve 4 ribaund ile oynadı. Lig sonunda ilk 8'in play off oynayacağı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde 26 puanla 10. sırada bulunan Alanya Belediyespor, 20 Mart Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniye Gençlik Takımı'nı konuk edecek. Kızlar ligin son maçında ise 27 Mart Cumartesi günü Mersin Üniversitesi'ne konuk olacak.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83