BAHÇEŞEHİR HERKESİN YANINDA

Bahçeşehir Koleji Alanya’nın, son derece önem verdiği ve her zaman öğrencisinin yanında olduğu sınav organizasyonları, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) bir kez daha yinelendi.

BAHÇEŞEHİR HERKESİN YANINDA

Eğitime gönül veren Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi, sınav gününde öğrencilerini yine yalnız bırakmadı. Öğrencilerinin sınav heyecanını azaltmak, onları motive etmek için, üniversiteye giriş sınavlarında her yıl Bahçeşehir Koleji Alanya aile üyeleri öğrencilerinin yanında oluyor.

banner111
Bahçeşehir ailesi, sadece kendi öğrenci ve velilerine değil, tüm Alanya öğrenci ve velilerinin yanında olmak için sınavın gerçekleştiği her okulda yerini aldı. Bahçeşehir Koleji Alanya ailesinde yöneticisinden şoförüne herkes, 13 Mart Pazar günü üniversite sınavı heyecanı yaşayan öğrenciler için hazırdı. Bahçeşehir Alanya’nın Kurucuları Sayın Burcu Baba ve Cihan Baba tüm okulları ziyaret ederek tek tek başarı dileklerini iletti. Ayrıca, hazır bulunan kriz masasında her yıl olduğu gibi hemşiresi, her daim hazır aracı vb. her ihtiyaç için hazırlıklar yapılmıştı.

Bahçeşehir Alanya ailesi tüm fertleri ile Alanya’nın hizmetine koşarken servis araçlarında “Sizin İçin Hazırlandı” sloganı ile ikramlar servis edildi ve sınav heyecanını paylaşan aileler servis araçlarında misafir edildi.

Alanya’da sınavın gerçekleştiği okulların önünde tüm Alanya halkına hizmet vermek için araçları, ikramları ve ekibi ile hazır olan Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi yine farkını ortaya koydu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83