Çifte cinayet davası ertelendi

Kayınvalidesi ve 4 yaşındaki baldızını av tüfeğiyle öldüren zanlının davası ertelendi.

Çifte cinayet davası ertelendi
Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Alanya Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kadir Gülçelik, öldürülen Şükran Gülçelik (45) ve 4 yaşındaki Zeynep'in yakınları ile avukatları hazır bulundu. 

İddianamenin okunmasının ardından Ramazan Özdemir, Ahmet Şahin, Kerim ve Nurcan Durtuluk ile Emrah Sarı isimli şahitler dinlendi. Ramazan Özdemir ve Ahmet Şahin, olay günü köye 400-500 metre uzaklıkta bulunan çeşmenin başında birlikte sohbet ettikleri sırada Kadir Gülçelik’in motosiklet ile yanlarından ağıl istikametine gittiğini, omzunda tüfek ve motorun arkasında beyaz bir torba olduğunu söylediler. Kerim ve Nurcan Durtuluk ise Ramazan ayının 4. günü Kadir Gülçelik’in evlerine geldiğini, 1 hafta içerisinde eşi Ayten Gülçelik’in evine dönmemesi durumunda en küçük kız kardeşi Zeynep’ten başlayarak tüm ailesini öldüreceğini söylediğini, kendisini bu kararından vazgeçirmek için çok dil döktüklerini, durumu gerek telefonla gerekse mesajla Ayten’in kardeşi Dilber’e ilettiklerini, bu olaydan 1 ay sonra da korkunç olayın yaşandığını söylediler.
Zanlı Kadir Gülçelik’in arkadaşı Emrah Sarı ise olay günü saat 14.00 sıralarında Kadir Gülçelik’i telefonla aradığını, kendisinin köyde olduğunu ve gezmeye geldiğini söylediğini belirterek, “Saat 17.00 gibi sanayi sitesinde aracımı yaptırırken Kadir’den telefon geldi. Bana kayınvalidesi ve baldızını öldürdüğünü, intihar edeceğini söyleyerek helallik istedi. Ben de hemen jandarmayı arayıp durumu bildirdim. Jandarmanın olaydan haberi varmış. Bana daha önce eşiyle sorunlar yaşadığını ve eşinin eşyaları alıp evden ayrıldığını, moralinin çok bozuk olduğunu söylemişti” dedi.
Öldürülen Şükran Gülçelik’in eşi, Zeynep’in babası Ali Gülçelik ve avukatları Sema Tülü, Emrah Sarı’nın söylediklerinin aslı astarı olmadığını, ilk ifadesinde doğrudan Kadir’in kendisini cinayetten sonra aradığını söylerken şimdi önce kendisinin Kadir’i aradığını söylediğini belirterek, hakkında yalan şahitlikten işlem yapılmasını talep ettiler. Baba Gülçelik, Ramazan Özdemir ve Ahmet Şahin’in de sanığın yakınlarının baskısı nedeniyle bildiklerini ve daha önce kendisine anlattıkları şeyleri mahkemede söylemediklerini dile getirdi.
Mahkeme, sanık Kadir Gülçelik’in tutukluluğunun devamına, duruşmanın 9 Mayıs saat 14.00’e ertelenmesine karar verdi.

Olay

Gündoğmuş ilçesi Çiçekoluk Mahallesi'nde 11 Temmuz'da Şükran (45) ve 4 yaşındaki kızı Zeynep Gülçelik tüfekle vurularak öldürülmüş, cinayetin ardından yakalanan kadının damadı Kadir Gülçelik tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83