'Bir millet küllerinden yeniden doğdu'

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu "Çanakkale Zaferinin 102. yılı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

'Bir millet küllerinden yeniden doğdu'

Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: 

banner111
Çanakkale Zaferi, Tarihimizde  eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Ecdadımız, ‘Çanakkale Geçilmez’ nidasıyla, tarihe yeni bir yön vermiştir. Nitekim bu zaferle bir millet küllerinden yeniden doğmuştur. Bu destan  esaret altındaki bütün toplumlar için bir umut olmuştur.
 
Bu toprakları bize Çanakkale, Sakarya, Malazgirt, Mohaç, Plevne, Kut-ül Emara, İstanbul'un Fethi ve daha nice  zaferlerle Atalarımız bizlere emanet etmiştir. Bu emaneti daha güzel noktalara taşımak için hep birlikte çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız.
 
Hep birlikte destanlar yazarak çok büyük eserlere, başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Temeli atılan Dünya'nın en uzun ayak açıklığına sahip olacak "1915 Çanakkale Köprüsü" Büyük Türkiye için yeni bir evet imzasıdır. Milletimiz, ülkemiz için bu eser güzelliklere vesile olsun. 

Bu düşüncelerle,  Çanakkale  Zaferi'nin 102. yıldönümünü kutluyoruz,  18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları  bize vatan kılan bütün şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 10:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83