CİNAYET ZANLISI TESLİM OLDU

Alanya'da, 21 Mayıs tarihinde kahvehane önünde tartıştığı 41 yaşındaki Özgür Çil'i tabancayla öldüren Murat Ö., 6 ay sonra teslim oldu.

CİNAYET ZANLISI TESLİM OLDU

 Edinilen bilgiye göre, olay, 21 Mayıs tarihinde Cikcilli mahallesinde bir kahvehanede meydana geldi. Özgür Çil, aralarında husumet olduğu ileri sürülen Murat Ö (32) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra firar eden Murat Ö., Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine 6 ay sonra gelerek teslim oldu. Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan Murat Ö., Alanya Adliyesine çıkartıldı.

banner111
OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Cikcilli mahallesinde bir kahvehanenin önünde meydana geldi. Kahvehanenin ortaklarından Özgür Çil, aralarında husumet olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Murat Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Murat Ö., belinde taşıdığı tabancayla Özgür Çil'e kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Çil, hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Murat Ö. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri yaptıkları incelemede çok sayıda boş mermi kovanı bulurken, Çil'in cenazesi olay yerinde savcılık ve polis tarafından yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83