FACİA UCUZ ATLATILDI: 2 YARALI

Antalya'da kontrolden çıkan Erol Aygün yönetimindeki çimento yüklü tanker, önce seyir halindeki otomobile, daha sonra park halindeki iki araca çarptı, ardından yoldan çıkarak yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durabildi. Ortalığı savaş alanına çeviren kazada, 2 kişi yaralandı

FACİA UCUZ ATLATILDI: 2 YARALI
Kepez İlçesi Anadolu Kavşağı'ndaki kaza, gece yarısı meydana geldi. Burdur'dan Otogar istikametinden Sakarya Bulvarı'na seyreden Erol Aygün idaresindeki 15 PT 045 plakalı çimento yüklü tanker, kontrolden çıktı. 
Tanker, şehir merkezinden Kepez yönüne giden Şevki Özçelik yönetimindeki 07 CIM 56 plakalı otomobile çarptı. Ardından, orta refüje çıkan tanker, karşı şeridine geçti. Yol kenarında bir galerinin otoparkına giren tanker burada park halindeki iki araca da çarptı. Buna rağmen durmayan tanker, ardından boş olan müstakil bir evin demir korkuluklarını parçalayarak duvarına çarparak durabildi. 
Evin balkonunun yıkıldığı kazada, tanker sürücüsü Erol Aygün ve otomobil sürücüsü Şevki Özçelik yaralandı. Şevki Özçelik Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, Erol Aygün ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83