Fen lisesi öğrencisi Onur üniversite sınav sonucunu göremedi, kazada hayatını kaybetti

Antalya’nın Elmalı ilçesinde traktör ile çarpışan motosikletin 19 yaşındaki sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oğlunun üniversite sınavına girdiğini ve hayallerinin büyük olduğunu belirten acılı baba ise kaza yerinden kaçtığını ileri sürdüğü traktör sürücüsünün yakalanmasını istedi.

Fen lisesi öğrencisi Onur üniversite sınav sonucunu göremedi, kazada hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, kaza, dün gece saat 21.00 sıralarında Elmalı- Akçay Karayolunda meydana geldi. Onur Yılmaz (19), 07 APV 242 motosikletiyle seyir halindeyken, farları sönük olduğu iddia edilen traktörle çarpıştı. Kaza sonrası traktör sürücüsü olay yerinden kaçarken, ağır yaralı olan Yılmaz, ambulansla Elmalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan Yılmaz, daha sonra sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Onur Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

banner111

Cenazeyi morgdan almaya gelen baba Nazmi Yılmaz'ın oldukça üzüntülü olduğu görüldü. Oğlunun Fen Lisesi Mezunu olduğunu ve en son üniversite sınavına girdiğini belirten Yılmaz, “Hayalleri büyüktü. En düşük ihtimalle makine mühendisi olmayı düşünüyordu” dedi.


Traktör sürücüsünün bulunmasını da isteyen Yılmaz, “Hiçbir ışığı olmadan yola çıkmış. Çocuğuma çarpmış, bilincini yitirmiş ve sürücü kaçmış. Traktör sürücüsünün bulunmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan otopsi sonrası babası ve yakınları tarafından alınan Onur Yılmaz'ın cenazesi, Elmalı ilçesinde toprağa verildi. Jandarma ekipleri ise kaza yerinden kaçan traktör sürücüsünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 14:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83