FETÖ operasyonu: 21 tutuklama

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşması kapmasında düzenlenen 2'nci operasyonda, gözaltına alınan 40 kişiden 21'i tutuklandı.

FETÖ operasyonu: 21 tutuklama

 Edinilen bilgiye göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri UAÜ’ye 2'nci defa operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 40 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilmişti.

banner111
Aralarında akademisyenlerin de bulunduğu zanlılardan 21'i tutuklandı. 4 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, 15 şahıs ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öte yandan, 5 Ağustos'ta Uluslararası Antalya Üniversitesinde yapılan operasyonda, Rektör Cihat Göktepe'nin de aralarında bulunduğu 49 kişi gözaltına alınmıştı. Rektör Cihat Göktepe’nin de bulunduğu 26 kişi tutuklanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 14:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83