Skandala valilik incelemesi

Antalya'da skandal görüntülerin çekildiği özel bakımevi hakkında Antalya Valiliği tarafından inceleme başlatıldı. Olayın duyulmasının ardından Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, yarasını karıncaların sardığı, cilt kanseri olduğu için yüzü yaralar içinde bakımsız bir şekilde yatan yaşlıların görüntülerinin çekildiği özel yaşlı ve hasta bakımevinde inceleme yaptı.

Skandala valilik incelemesi

 Antalya'da yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara hizmet veren özel bir bakımevinde ortaya çıkan görüntüler, görenleri hayrete düşürmüştü. İçerisinde yaklaşık 50 bakıma muhtaç hasta ve yaşlı insanın konakladığı bakımevindeki olaylar, çalışanlar tarafından kaydedilmişti. Yarasını karıncaların sardığı, cilt kanseri olduğu için yüzü yaralar içinde, bakımsız bir şekilde yatan yaşlı insanların görüntülerinin çekildiği bakımevine Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk incelemeye gitti. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı incelemede Vali Yardımcısı Baştürk, yaşlı ve hasta bakımevinin içerisine girerek incelemelerde bulundu.

banner111
Öte yandan Vali Yardımcısı Baştürk ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerin incelemesi sırasında tekerlekli sandalyede bulunan bir kişinin ise bakımevinden çıkartılarak yakın bir parkta gezdirildiği dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83