SİPAHİOĞLU VE YEŞİLDAL'A SANDIK BAŞINDA ÇİRKİN SALDIRI

Alanya Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu ve CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, Türkler Mahallesi'nde sözlü ve fiziki saldırıya uğradılar.

SİPAHİOĞLU VE YEŞİLDAL'A SANDIK BAŞINDA ÇİRKİN SALDIRI
Alanya'daki seçimlere Türkler'den gelen haber adeta gölge düşürdü. Demokratik bir ortamda devam eden seçim süreci CHP'li Gökhan Sipahioğlu'na yapılan saldırı haberi ile sarsıldı. Türkler'de oy kullanan vatandaşlarla buluşan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve CHPli Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu'nun sözlü ve fiziki saldırıya uğradığı iddia edildi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeğeni olan Gökhan Sipaihoğlu Türkler'deki Aynur Hasan Sipahioğlu İlköğretim Okulu'nda görevlilerle konuşurken araya giren H.Ç. isimli vatandaş Sipaihoğlu ve Yeşildal'a ağır hakeretler de bulundu ve tehditler savurdu. Polis ve vatandaşların araya girmesi ile olay büyümezken Yeşildal ve Sipahioğlu olayın daha fazla büyümemesi için okuldan ayrıldı.

Ancak gittikleri diğer okula da gelen vatandaş kapıda yine Yeşildal ve Sipaihoğlu'na tehditlerde bulundu. Sipaihoğlu'nun akrabası olduğu öne sürülen o isme suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Yeşildal'da olaya anlam bile veremediklerini belirtirken, yapılan çirkin saldırıyı kınadığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83