Yaşam savaşını kaybetti

Alanya'da kuzeni tarafından yaklaşık bir hafta önce pompalı tüfekle vurulan Osman Karaosmanoğlu, yaklaşık bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Yaşam savaşını kaybetti
Alanya’da kuzeninin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu başından ağır yaralanan Osman Karaosmanoğlu yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, geçen 17 Ocak'ta saat 14.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi çevre yolu üzerinde otomobil bakım servisinde meydana geldi. Serviste müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, iş yerinin dışında olduğu bir anda yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıs pompalı tüfekle çok sayıda el ateş etti. Saçmaların kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Karaosmanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedaviye alınırken olayın firari şüphelisinin amcasının oğlu olan Osman Ö olduğu tespit edildi.  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tüfekle Osman Karaosmanoğlu’nu yaralayan kuzeni Osman Ö’yü suç aleti tüfekle yakalayıp sorgusunun ardından sevk ettiği mahkemede tutuklanınca cezaevine konmuştu.

8 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra, durumunun ağır olması nedeniyle 8 gündür yaşam destek ünitesine bağlanan evli 2 çocuk babası Osman Karaosmanoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti ve bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Karasomanoğlu’nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığına gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83