YİNE TELEFON DOLANDIRICILIĞI

Kendisini Cumhuriyet Savcısı/Emniyet görevlisi olarak tanıtan şüphelilerce telefon ile aranarak dolandırılmak istendiklerini belirten İ.Ş ve M.Ş. isimli müştekilerin Asayiş Şube Müdürlüğüne yapmış oldukları şikayet sonucunda 2 şüpheli suç üstü yakalandı.

YİNE TELEFON DOLANDIRICILIĞI

Olay ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda E.Ö ve İ.Ö isimli 2 şüpheli suçüstü yakalandı, şüpheliler bugün adli makamlara sevk edildi.

banner111
Antalya Emniyeti; “Zaman zaman hazırlanan yayın ve broşürler ile vatandaşlarımızı çeşitli dolandırıcılık suçlarına karşı uyararak, vatandaşlarımızın farkındalığını arttırmaya çalışıyor. Vatandaşlarımız bu tarzda telefonla kendisini kamu görevlisi polis,  asker, hakim ve savcı olarak tanıtan ve size suç isnaat eden, telefonunuzun sim kartının kopyalanarak terör örgütleri tarafından kullanıldığını söyleyen, belirli adresleri göstererek buralara operasyon yapılacağı ile ilgili para ve benzeri altın bıraktırılarak şüpheli şahısların yakalanacağını söyleyen, şüpheli ve şüphelilere inanılmaması, bu tür olayların dolandırıcılık olayı olduğu ve en yakın kolluk kuvvetlerine gitmeleri veya 112’yi arayarak bilgi vermeleri gerektiği” konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı.
   

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83