ANTALYALI MERKEZ VALİSİ DALMAZ GÖREVDEN ALINDI

Darbe girişimi soruşturması kapsamında Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılarla ilgili bölge koordinatör valiliği de yapan Antalyalı Merkez Valisi Veysel Dalmaz ve eski il Emniyet Müdürü ve Merkez Valisi Ahmet Pek ile Antalya'da 2 vali yardımcısı ile 1 kaymakam görevden alındı.

ANTALYALI MERKEZ VALİSİ DALMAZ GÖREVDEN ALINDI

 15 Temmuz'daki darbe girişimi kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 1'i il valisi, 29'u merkez valisi olmak üzere 30 vali, 52 mülkiye müfettişi, 16 hukuk müşaviri, 1 genel müdür yardımcısı ve 2 daire başkanı, 3 şube müdürü, 2 hukuk işleri müdürü, 92 vali yardımcısı, 47 kaymakam ve bir kaymakam adayı olmak üzere 246 mülki idare amiri dün görevden alınmıştı. Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılarla ilgili bölge koordinatör valiliği de yapan Antalyalı Merkez Valisi Veysel Dalmaz'a da görevden el çektirildi. 2007 yılında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü görevi yapan Merkez Valisi Ahmet Pek de görevden alındı.

banner111
Ayrıca Antalya'dan Vali Yardımcıları Bilal Çelik ile Erhan Özdemir ve Serik Kaymakamı Rıfat Altan görevden alınanlar arasında yer alıyor.

Öte yandan, Muratpaşa eski Kaymakamı, Balıkesir Vali Yardımcısı Fatih Kocabaş ile Samsun Vali Yardımcısı Metin Borazan da görevden alındı. Metin Borazan, 2011 yılında Antalya Vali Yardımcılığı görevi sırasında YGS'deki şifre iddialarını protesto için yürüyüş düzenleyen grubu tesadüfen görüp fotoğraflarını çektikten sonra "Yuh" diye bağırarak dikkat çekmişti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83