ATSO AKADEMİ 'İŞ AHLAKI' EĞİTİMİ VERECEK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki ATSO Akademi tarafından önümüzdeki hafta “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi”, “TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” ve “İş Ahlakı Eğitimi” konu başlıklarında 3 farklı eğitim düzenlenecek.

ATSO AKADEMİ 'İŞ AHLAKI' EĞİTİMİ VERECEK
ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten ATSO Başkanı Davut Çetin 17 Kasım’da ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi’nde meydana gelen revizyona ilişkin bilgilendirme eğitimi düzenleneceğini söyledi. TSE işbirliğinde yapılacak ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Eğitimi’nde eğitmen S. Kaya Kars tarafından katılımcılarımıza; Uluslararası Standartlar Teşkilatı (ISO) tarafından revizyona ve yapılan standarda ilişkin değişiklikler hakkında bilgiler verilecek.
19-20 Kasım tarihlerinde düzenlenecek TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi’nde ise eğitmen Ahmet Eryurt tarafından katılımcılara; gıda güvenliği temel kavramlarının açıklanması, ön gereksinim programları, TS EN ISO 22000 standardı maddelerinin yorumlanması, gıda güvenliği yönetim sisteminin planlanması, temel gıda mevzuatlarının ele alınması ve takip yöntemleri, gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve İyileştirilmesi konu alt başlıkları hakkında bilgiler aktarılacak. Programın sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılar TSE onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar.
20 Kasım tarihinde ise ‘İş Ahlakı Eğitimi’ düzenlenecek. Bu eğitimde eğitmen Dilek Alp Perçin tarafından katılımcılara iş etiği ile iş ahlakı kavramlarının tanımlanması, etik ve iş etiği nedir? İş ahlakı nedir? Aralarındaki fark, iş yaşamında iş etiğini etkileyen faktörler, etik kalitesi nedir? İşyerinde değerler ve ahlak, etik yönetimi, etik kalitesi iyileşebilir mi? Etik bir iş ortamı oluşturmak ve korumak için faktörler, etik bir altyapının oluşturulması nasıl mümkün olur? Konu alt başlıkları hakkında bilgiler aktarılacak.
ATSO Başkın Davut Çetin s n derece faydalı olacağını düşündükler eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ettiklerini bildirdi.Başkan Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki ‘ATSO Akademi’ bağlantısından ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83