BAŞKAN UYSAL, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

‘Biz size geliyoruz’ sloganlı Halk Günü toplantısını Kızılarık Mahallesi’nde yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kamunun sadaka veremeyeceğini ancak sosyal çözüm üretmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Biz paylaşma belediyeciliği yapıyoruz” dedi

BAŞKAN UYSAL, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ‘Biz size geliyoruz’ sloganlı Halk Günü toplantısını Kızılarık Mahallesi’nde yaptı. Toplantı, açılışı geçtiğimiz ayda yapılan Neşet Ertaş Parkı’nda, gerçekleştirildi. Kızılarık Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, belediye çalışmalarını anlatan ve vatandaşları dinleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, “Tüm belediyelerin yaptığı hizmetlerin en iyisini yapıyoruz. Biz, bunların yanı sıra; altta kalanın canının çıkmadığı, paylaşma belediyeciliği yapıyoruz” dedi.
ÇALIŞMALARI ANLATTI

Kızılarık Mahallesi sakinlerinin sorularını da yanıtlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocukların talepleri için de belediye bürokratlarına talimat verdi. Başkan Uysal, belediye çalışmalarını şöyle özetledi:
“4 mahallemizin yollarının tamamını yeniledik. 11 mahallemizde ise kısmi yenileme gerçekleştirdik. Toplam 300 dönümlük 55 parkı kullanıma sunduk. 200 öğrenci kapasiteli, 2 öğrenci yurdu, 3 kreşi, asgari ücretle çalışan annelerin çocukları için hizmete açtık. 4 spor salonunu tamamladık, 3 tanesinin yapımına yakında başlayacağız.”

IZILARIK’TA YAPILANLARK

Rutin belediye hizmetleri ve altta kalanın canının çıkmadığı belediyecilik anlayışı ile yaptıklarının toplamının Muratpaşa Belediyesi hizmetleri oluşturduğuna vurgu yapan Başkan Uysal, “Kızılarık Mahallemiz’de, 51 parseli içinde oturan vatandaşımız aldı. Bölgemizde 2 etüt merkezimizden biri bulunuyor. Pazar yeri için de çalışmalarımız bitti. En kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.
Kızılarık Mahalle Muhtarı Murat Kılınç, mahallesine kısa sürede yapılan hizmetler için Başkan Uysal’a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83