7. ATA'YI ANMA KUPASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

10 Kasım Ata’yı anma etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği “Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken” yarışması Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer’in başlangıç düdüğünü çalması ile başladı.

7. ATA'YI ANMA KUPASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Ata’yı Anma Kupası Yat ve Yelken” yarışmasının bu yıl 7’ncisi düzenleniyor. 3 yat 11 yelken ve 42 sporcunun katılımı ile gerçekleşen yarışmaya ilk startını, Boğa Çayı açıklarında Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer verdi. Boğa Çayı açıklarından başlayan yarışma Baba Burnu’na kadar devam edecek. Yarışma, yarışmacıların tekrar Boğa Çayı açıklarına gelmesi ile son bulacak. Yarışmacılar toplamda 18 Kilometrelik kulvarda mücadele edecek.

“ATAMIZIN GÖSTERDİĞİ YOLDA ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ”

3 yat, 11 yelken ve 42 sporcunun katılımı ile yapılan yarışmada Cumhuriyet’in Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer, “Bilindiği gibi Mustafa Kemal Atatürk sporu çok severdi. Tüm Türk halkını her vesile ile spora yönlendirmek isterdi. Biz de Atamızın ölüm yıl dönümünde her yıl geleneksel olarak yaptığımız Yat ve Yelken yarışlarının 7’ncisini düzenliyoruz. Bu kapsamda çeşitli spor etkinlikleri düzenliyoruz. Antalya’da yaşıyoruz, bu güzel havanın ve bu güzel denizimizin imkânlarından yararlanmak istiyoruz. Bu kapsamda atamızın gösterdiği yolda tüm spor etkinliklerini yat ve yelken yarışlarını da her yıl düzenleyip, organize ediyoruz. Çok katılım olmasından dolayı çok da mutluluk duyuyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83