VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI

1 Kasım seçimlerinde Antalya’dan milletvekili seçilenler düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI
Antalya’yı TBMM’de temsil edecek AK Parti’den 7, CHP’den 5 ve MHP’den 2 olmak üzere 14 milletvekili Antalya Adliyesi İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. 1 Kasım'da ilk kez sandıktan çıkan Ak Parti’li İbrahim Aydın ve Atay Uslu’ da törende hazır bulundu.
Düzenlenen mazbata törenine katılamayan Dış İşleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hüseyin Samani ve Sena Nur Çelik’in yerine mazbatalarını AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer aldı. Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Atay Uslu’da mazbatalarını alarak resmen milletvekili oldu.
Mazbatalarını CHP’li vekillerde aldı. Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın ve Devrim Kök kürsüye gelerek İl Seçim Kurulu'nda görevli hakimlerden milletvekilliği mazbatalarını aldı. Bir gelenek haline gelen Deniz Baykal’ın törene gelmemesi nedeniyle mazbatasını İl Başkanı Semih Esen aldı. MHP’den ise mazbata almaya gelen olmadı.
Törende mazbatalarını alan AK Parti milletvekillerini tebrik eden Sümer,"Millete hizmet yolunda Antalya'da çok önemli bir başarı elde ettik. Antalya'dan 7 milletvekilimizi meclise gönderiyoruz. Bunun gurur ve mutluluğunu AK Parti teşkilatı olarak yaşıyoruz. Önceki dönemlerde olduğu gibi bugünden sonrada sorumluluğumuzun bilincinde hareket edeceğiz. Antalyalı vatandaşlarımıza verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için çalışacağız. İnşallah hizmetlerimizle geliyoruz. Mazbatalarını alan vekillerime tebrik eder, vatana-millete hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.




Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83