BU HABERİ OKUMADAN ARAÇLA YOLA ÇIKMAYIN!

Antalya trafiğinde G20 ile ilgili alarm bugün veriliyor. Kentin doğusunda (Gazipaşa-Alanya-Manavgat-Serik) oturan Antalyalılar bugünden başlayarak trafikte sıkıntılı 10 gün geçirecek.

BU HABERİ OKUMADAN ARAÇLA YOLA ÇIKMAYIN!

 Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, kentte yapılacak G20 Dönem Başkanlığı toplantısında alınacak güvenlik tedbirleri ve dikkat edilecek hususlar ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

banner111
G20 Dönem Başkanlığı toplantısı nedeniyle alınacak güvenlik önlemleri, kapanacak yollar, vatandaşların kullanacağı alternatif yol güzergahları ve irtibat bilgilerinin yer aldığı 10 bin broşür Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanarak Belek, Kadriye ve Dikmen bölgelerinde halka dağıtıldı.

G20 Toplantısı ile ilgili bilgilerinde aktarıldığı broşürlerin yanısıra, Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde “Bu Yol 10-17 Kasım 2015 Tarihleri Arasında Trafiğe Kapalıdır” ibareli 100 adet tabela kapanacak yollara açılan sokak girişlerine yerleştirildi.
 
Turizm yolu dışında alternatif yolu bulunmayan site ve otellere geçişler ve çıkışlar görevliler eşliğinde olacağından, Turizm Caddesi ve Atatürk Caddesi’ni kullanmak zorunda olan vatandaşlarımız 0 242 345 41 20 numaralı irtibat telefonundan irtibat kurmaları istendi.

Vatandaşlarımız G-20 tedbirleri hakkında soru ve görüşlerini iletmek ve bilgi almak için g20@antalya.pol.tr e-posta adresinden Antalya Emniyet Müdürlüğü ile iletişim kurabilecekleri bildirildi.
 
POLİS ŞU UYARILARI YAPTI
 
*10-17 Kasım günleri haritada belirtilen kapalı alanlara girmeyerek çalıştığınız işyeri ile eviniz arasında değişik yollar ve farklı saatler belirleyerek bu alternatif güzergahları kullanınız
*Belirlenen günlerde ruhsatlı bile olsa üzerinizde silah taşımayınız
*İkaz ve uyarı tabelalarına dikkat ediniz
*Cüzdanınızda mutlaka kimlik belgelerini taşıyınız
*Şüpheli paket ve cisimlere dokunmayıp ilgili birimlerle irtibata geçiniz.
*Şüpheli şahıs, araç ve olayları 155 polis imdat hattına bildiriniz
 
İŞTE KAPANACAK YOLLAR

Belek: Turizm Caddesi, Alan Caddesi, D-400 Karayolu’na çıkan Köprübaşı Caddesi
Kadriye: Turizm Caddesi’ne çıkan tüm yollar
Aşağı Kocayatak: Aşağı Kocayatak Mahallesi,  Kumköy Mahallesi,  Çamlık Cad üzerinden Alan Caddesi ve Turizm Caddesi’ne inen caddeler kapalı olacaktır
Eminceler Köyü: Eminceler Köyü yolundan köprübaşı Caddesi üzerinden turizm yolu
Dikmen Mahallesi: Ateatürk Caddesi üazerinden alan Caddesi ve Tuirizm Caddesi’ne çıkan yollar
Aşağıçatma: Turizm ve Atatürk Caddesi’ne çıkan tüm yollar
Çakallık: Atatürk ve Alan caddelerine çıkan tüm yollar.
 
ANTALYA-SERİK GİDİŞ YOLU TAMAMEN KAPALI

G-20 Liderler Zirvesi güvenliği için Antalya-Serik Yolu gidiş hattı protokol yolu olarak kullanılacaktır. Karşı şerit Serik-Antalya hattı geliş gidiş trafiğe açık olacaktır.
 
Bu süreçte zaman zaman trafik akımının bulunduğu Serik-Antalya yolu da güvenlik gerekçesiyle kapatılabilecektir. Yol kullanıcılarımızın mağdur olmaması açısından zorunlu olmadıkça bu hattı kullanmamaları gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83