MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÖRENLERLE ANILACAK

Alanya’da 10 Kasım 2015 Salı günü saat 09:00‘da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümü törenlerle anılacak.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÖRENLERLE ANILACAK
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Törenleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kamu Kurum ve Kuruluşları'nın yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri ve kamu yararına çalışan derneklerin katılımı ile gerçekleşecek. 

Tören, Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başlayacak. Saat 09:05'de sirenlerin çalması ile 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Bayrağımız, hızlı bir şekilde göndere çekilecek ve İstiklal Marşı’nın ikinci kıtasının söylenmesi süresince ağır ağır yarıya indirilmesinin ardından anıt önündeki tören son bulacak. 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenleri, Anıta çelenk koyma töreninin ardından saat 09:45’de Alanya Kültür Merkezi ''B'' salonunda yapılacak anma etkinlikleri ile devam edecektir. Anma törenlerinde, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra gençlik adına öğrenci konuşması ve benzeri etkinliklerle anılacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83