ALANYA’NIN TEK KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI

Bahçeşehir Koleji Alanya Hüseyin Baba Kitap Fuarı 9 yıldır Alanya’nın tek kitap fuarı olma unvanı ile sayısız yayınevini ağırlamanın gururunu bu yıl da doyasıya yaşıyor.

ALANYA’NIN TEK KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI
9-13 Kasım tarihlerinde kapılarını kitapseverler için aralayan fuarda, Doğan Egmond, Çizmeli Kedi, Beyaz Balina, Final Kültür, Parıltı, Yuva, Dört Göz, Maya Çocuk yayınları başta olmak üzere birçok yayınevi yerini aldı.
 
987 öğrencisi ile kitap okumanın önemini her fırsatta vurgulayan Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesi kitap okuyor, kitap okumanın önemini anlatıyor. 

Başarılı toplumun temelinin kitap okumaktan geçtiğini bilen Bahçeşehir Koleji Alanya aile bireylerinin, kitap fuarına ilgisi görülmeye değer. 

5 gün sürecek fuarda her yaş grubuna uygun kitaplar yer alıyor. Kitap fuarının 10 Kasım haftasında gerçekleşmesi Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi için ayrı bir övünç kaynağı oldu. Fuarda Atatürk kitapları ve  Atatürk temalı ürünler için ayrı bir stant yer alıyor. Tüm Alanya halkının davetli olduğu fuar ilk gününde öğrencilerden ve velilerden yoğun ilgi görüyor.

Bahçeşehir Koleji Alanya 9.Hüseyin Baba Kitap Fuarı tüm Alanya halkı için 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.  

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83