MATSO'DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ihtiyaç sahibi bin 400 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

MATSO'DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM
Taşımalı eğitim kapsamında Burmahan, Karabük, Çardak, Kızıldağ, Çorak, Dikmen, Bucakşeyhler, Oymapınar, Değirmenli, Doğançam, Belenobası, Odaönü, Örenşehir, Yalışehir ve Çeltikçi mahallelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 400 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu. MATSO personeli tarafından gerçekleştirilen ayakkabı yardımı dağıtımına Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akın katıldı. 
KAYMAKAM GÜNLÜ: “MATSO EĞİTİME DE KATKI SAĞLIYOR”


MATSO’nun ilçenin birçok konusunda olduğu gibi eğitim konusunda ilçeye okullar kazandırdığını ifade eden Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, taşımalı eğitim kapsamında bulunan öğrencilere her yıl yardımlarda bulunduğunu söyledi. Günlü, “Özellikle toplu taşıma kapsamında olan öğrencilerimize yönelik yaptığı ayakkabı yardımı için Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. MATSO Manavgat’ın birçok konusunda olduğu eğitim konusunda da hassas davranıyor. İlçemize kazandırdığı okulların yanı sıra öğrencilerimize her yıl çeşitli yardımlarda bulunuyor. Başta MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş olmak üzere Oda yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

BOZTAŞ: “ÖĞRENCİLERİMİZE YAPTIĞIMIZ YARDIMLARI GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Kurum olarak sosyal sorumluluk ihtiyaç sahibi öğrencilere her yıl yardımlarda bulunduklarını dile getiren MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, bu yılda taşımalı eğitim kapsamındaki bin 400 öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi. Yardımlar sırasında öğrencilerin gözlerinde gördükleri ışık ve mutluluğun kendilerini son derece mutlu ettiğine kaydeden Boztaş, “Odamızın imkanları dahilinde, yasaların verdiği sınırlar içerisinde, Burmahan, Karabük, Çardak, Kızıldağ, Çorak, Dikmen, Bucakşeyhler, Oymapınar, Değirmenli, Doğançam, Belenobası, Odaönü, Örenşehir, Yalışehir ve Çeltikçi mahalleleri gibi okullardaki taşımalı öğrencilerimize ayakkabı yardımında bulunduk. Yardımlar sırasında gördüğümüz öğrencilerin gözlerindeki ışık, yüzündeki mutluluk bizlere yeter. Önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencimize yardımda bulunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83