'NAMAĞLUP TAKIMDAN 3 PUAN ALMAK GÜZEL'

Çok iyi mücadele ettiklerini ve maça iyi başladıklarını belirten Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “İlk yarı 2-2 bitti. Namağlup bir takımdan 3 puanla dönmek çok güzel bir şey. Çok güzel bir mücadele ortaya koyduk" dedi.

'NAMAĞLUP TAKIMDAN 3 PUAN ALMAK GÜZEL'

 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Ligin 11. haftasında konuk ettiği Alanyaspor’a 3-2 yenildiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. 

banner111
KUTLU: BU YIL İLK KEZ YENİLDİK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bu maça kadar namağlup bir takım olduklarını söyleyerek, bu haftaya kadar, maçın başlangıcından itibaren çok iyi olduklarını belirtti. Kutlu, “2. yarı biraz toparlandık. Rakibimizden daha iyiydik, son dakikada gol yedik Alanyaspor’u tebrik ediyorum. Bugüne kadar mağlup olmadık. Bu yıl ilk az mağlup olduk. Ben yine de oyuncularımın verdiği mücadeleden dolayı oyuncularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

KALPAR: ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise, çok iyi mücadele ettiklerini ve maça iyi başladıklarını ifade etti. Kalpar, “İlk yarı 2-2 bitti. Namağlup bir takımdan 3 puanla dönmek çok güzel bir şey. Çok güzel bir mücadele ortaya koyduk 3 puan benim için çok anlamlıdır. Biz burada 3 puanla döndüğümüz için takımıma oyuncularıma teşekkür ediyorum. Mücadele eden takımlar genellikle kazanan takımlardır. Biz de bunu yapmaya çalıştık ve kazandık. İnşallah bundan sonraki maçlarda da mücadelemize devam ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 22:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83